HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Modern yaşamın sağlıklı yiyeceği granola

19-04-2021 14:22
Modern yaşamın sağlıklı yiyeceği granola

İlk tanıştığımız zamanda hikayesi ile çok dikkati çeken, paketlemesi güzel enteresan bir sağlık yiyeceği olarak bize sunuldu.

 

Aslında içine bakınca sağlıktan daha fazlası, yani bir annenin çocuğu için fedakârca yaptığı fakat bir anda ülkenin sınırlarına taşan muhteşem bir yiyecek olduğunu fark etmemiz çok da uzun sürmedi.

Bizler spor sektörüne senelerini vermiş spor bilimciler olarak her ne kadar beslenme işini bilsek de beslenmenin uzmanı değiliz. Ama bu damağın lezzeti konusunda uzmanı olmuş ve senelerdir bizlerle beraber yürüyen Mom’s Granola ile başlayan serüvenimiz çok uzun zamanı birlikte devirdik ve geçirdik.

Seneler önce birkaç çeşit olan bu ürün şimdilerde farklı lezzetler ile farklı damaklara sağlıklı bir şekilde hitap ediyor.
Biz spor adamları bundan dolayı çok mutluyuz neden mi?

Spor adamalarının en büyük sorunu ve korkusu nedir bilirimsiniz.?

Öğrencisine yaptırdığı antrenman veya egzersizlerden sonra tavsiye edeceği her besinin öğrencisi tarafından miktar anlamında suiistimal edilerek tüketilmesidir.

İşte Mom’s Granola bizlerde bu sorunu ortadan kaldırdı, fazla tüketmeniz bizlerde sorun oluşturmadığı gibi gereksiz tüketeceğiniz sağlıksız besinlerinde önünü tıkadı. Yani kısacası bizlerin de spor severlerinde işine yaradı.

Bir anne ve bebeği arasında başlayan bu maceranın amatör ruh ve profesyonel yaklaşımla bu kadar büyüyeceğini bilseydim inanın bu işin içerisinde olur ve bende Dünyaya sağlık dağıtırdım.


Saygılarımla

Öğr. Gör. Barış Çunguroğlu
Uluslararası Eğitmen


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.